Falkenbergs Begravningsbyrå | Begravningsbyrå i Falkenberg | Vi som jobbar här

Vi som jobbar här

Falkenbergs Begravningsbyrå: Äldsta begravningsbyrån i Falkenberg

Vi som jobbar på Falkenbergs Begravningsbyrå i Falkenberg

Här kan du läsa lite mer om oss som jobbar här på Falkenbergs Begravningsbyrå i Falkenberg. Det är vi som hjälper dig med allting i din svåra stund. Vi finns här för dig och hjälper dig igenom hela processen, före, under och efter begravningen. Vi har jour dygnet runt och du är varmt välkommen att kontakta oss närsomhelst.

Frank Claesson
 • Frank Claesson

 • Byråägare, Begravningsrådgivare, Representant, Borgerlig officiant
 • Mina föräldrar köpte begravningsbyrån 1976 och jag började här 1977. År 1992 övertog jag rörelsen av föräldrarna och stortrivs med yrket. Att få hjälpa människor i en svår stund är en viktig del av vårt arbete.
  Jag har en sambo, Berit och 3 utflugna barn. Ägnar fritiden åt att simma, köra motorcykel och åka skidor.

 • Tel. 0346 – 84 000
 • E-post. frank@falkenbergsbegravningsbyra.se
Ulf Ivarsson
 • Ulf Ivarsson

 • Begravningsrådgivare, Representant, Borgerlig officiant
 • Jag har arbetat på Falkenbergs Begravningsbyrå sedan 2000. Jag och min fru Eva bor här i Falkenberg. I mitt arbete är jag kundrådgivare, representant vid begravningar samt borgerlig begravningsofficiant. Ett yrke som jag tycker är fantastiskt. Man får hjälpa människor och vara ett stöd för dem i en svår situation. På fritiden är det arbete inom idrottsrörelsen som gäller tillsammans med motionscykling och lek med barnbarnen.

 • Tel. 0346 - 84 000
 • E-post. ulf@falkenbergsbegravningsbyra.se
Adam Claesson
 • Adam Claesson

 • Begravningsrådgivare, Representant, Borgerlig officiant
 • Jag är född och uppvuxen i Falkenberg. Jag bor mitt i centrum och har sedan 2014 arbetat på byrån då jag utbildade mig till begravningsrådgivare hos ”Sveriges Auktoriserade Begravningsbyråer”. Innan dess jobbade jag på Laxbutiken i 3 år efter att ha gått en kockutbildning. Jag trivs väldigt bra med jobbet och det är en fantastisk känsla att få hjälpa anhöriga att utforma en begravning så som de tänkt sig och att se hur nöjda de blir. Det är det som driver mig. På fritiden brinner jag för musik. Jag sjunger och spelar gitarr i ett band. Träning är också en passion, samt att köra motorcykel när vädret tillåter.

 • Tel. 0346 – 84 000
 • E-post. adam@falkenbergsbegravningsbyra.se
Ann-Helen Nylander
 • Ann-Helen Nylander

 • Begravningsrådgivare, Representant, Borgerlig officiant
 • Jag bor i Falkenberg med min man Ola, Vi har tillsammans två vuxna barn Lina och Lucas. Fritiden tillbringar jag med släkt och vänner. Jag är även mycket ute i naturen med mina hundar Hugo och Kajsa. Jag trivs väldigt bra med att hjälpa människor i sorg. Att på ett varmt och värdigt sätt utforma en personlig och fin begravning.

 • Tel. 0346 - 84 000
 • E-post. annhelen@falkenbergsbegravningsbyra.se

Historia

Falkenbergs Begravningsbyrå: ”Den äldsta begravningsbyrån i Falkenberg”

Falkenbergs Begravningsbyrå köptes 1976 av Harald Claesson.
Harald byggde då ett hus på Arvidstorpsvägen 26, där firman kom att vara på den första våningen och familjen bodde då på den andra våning. När firman köptes jobbade enbart Harald, makan Anna och sonen Frank i firman. Några år senare behövdes det mer folk och Anita Claesson anställdes. Många år senare närmare bestämt 1992 behövdes en större lokal, man valde då att flytta till det helt nybyggda huset på Holgersgatan 15, där firman fanns kvar ända fram till februari 2021, då vi flyttade till Sandgatan 16. I samband med flytten till Holgersgatan 15 gick Harald i pension och därmed blev det sonen Frank som fick ta över sedan dess.

Sedan 2011 har Frank förvärvat J F Svenssons Begravningsbyrå i Halmstad från en god kollega Bo Svensson.  Idag är det sammanlagt 8 stycken anställda på Falkenbergs Begravningsbyrå i Falkenberg samt J F Svenssons Begravningsbyrå i Halmstad.

I Falkenberg jobbar Frank, Ulf, Haralds barnbarn Adam och Ann-Helen. Vi arbetar ständigt med att förbättra och förnya verksamheten för att på absolut bästa sätt kunna bemöta våra kunder, vi håller hög kvalité och är professionella i vårt yrke. Alla anställda är utbildade inom yrket genom ”Sveriges Auktoriserade Begravningsbyråer” och fortsätter kontinuerligt med utbildningar för att kunna erbjuda kunderna bästa möjliga service.

Falkenbergs Begravningsbyrå - Begravningar Falkenberg - Personal - Auktoriserad Begravningsbyrå  
 • Fyll i Livsarkivet online - En hyllning till livet!
 • Platsen där alla kan hitta information om avlidna personer
 • Beställ begravning i Falkenberg med omnejd. I det här verktyget kan du planera begravningen och skicka in din beställning till oss. Vi återkommer sedan till dig och tillsammans går vi igenom dina val. Du kan även välja att spara din planering och återkomma till den senare, själv eller tillsammans med din begravningsrådgivare.